Clifton Town Meeting, your community council, is having its regular monthly meeting on Monday, May 3 from 7-9pm. All our meetings are on the community calendar. We hope you will join to learn about what is happening and how you can be involved.
Due to the ongoing public health ban on mass gatherings CTM will continue to hold its meetings via video and telephone conference. To join the videoconference click on the following link – http://meet.google.com/qgf-ipso-zny. To join via phone, dial (601) 516-5653 and use the following PIN – 221 520 074#.
The agenda is as follows:
|7:00 / 1 min||Welcome to the Google Meet electronic meeting, advice for participation|
|7:01 / 1 min||Approve prior month’s meeting minutes from April 5 and 17|
|7:02 / 5 min||Vote for New Trustees|
|7:07 / 10 min||Library Update|
|7:17 / 10 min||Police District 5 Report|
|7:27 / 5 min||Financial Committee Report|
|7:32/ 5 min||Treasurer’s Report|
|7:37 / 10 min||Clifton Chronicle Committee Summer update, Editor/Publisher Search|
|7:47 / 5 min||Arts and Culture|
|7:52 / 15 min||Clifton Planning Report – District 5 location and ARPA funds|
|8:07 / 15 min||Transportation and Public Safety – Road Diet update|
|8:22/ 15 min||Parks Committee report|
|8:37 / 15 min||Housing and Zoning – report of Mosque driveway vote, Bishop Street Boundaries|
|8:52 / 5 min||Trustee, Committee and Liaisons Announcements|
|8:57 / 3 min||Community Questions/Concerns|
Emailing your issue to firstname.lastname@example.org is another effective way to have your issue or opinion considered by your trustees. To request an agenda item for the next meeting please email your topic to email@example.com.
Please note that public input on agenda items of pressing community concern will be heard after trustee discussion. Community members should sign up to speak on an agenda item before the start of the meeting. Not all agenda items will have time reserved for public input. Individual input on agenda items will be no more than two minutes. Community members are able to speak on non-agenda issues during the public questions and concerns agenda item. Individuals with statements are asked to sign in before the start of the meeting. Statements will be no more than three minutes during the questions and concerns agenda item.